Nøglerør MVR8000E

Det elektroniske nøglerør kan åbnes via en række forskellige adgangsmedier såsom Bluetooth, kodetastatur, kortlæsere, fjernåbning via kontrolcentral eller via AIA/ABA anlæg. Nøglerøret kræver kun et åbningssignal og giver et signal retur, når nøglerøret bliver betjent.
Nøglerørsserien er ideelt til anvendelse af Alarmfirmaer, Brandvæsen, Hjemmeplejen, Transport- og Leverandørfirmaer, Servicevirksomheder, Renovationsselskaber og andre med behov for særlige sikkerhedsforanstaltninger.

Nøglerøret kan nemt og hurtigt monteres i alt fra murstensvægge og andre hulrumsvægge til trævægge, betonvægge og træ- og aludøre

Model:
Elektrisk

Serie:
MVR8000E

Mål:
Ø50mm x 220mm

Materiale:
Nøglerør: El-galvaniseret stål
Front: Hærdet stål og støvdæksel i plast

Sabotageovervågning:
Medfølger som standard til nøglerøret

download produktblad

download Monteringsvejledning

Montering med lim

Nøglerøret kan monteres via lim som standard MVR8000 (se i øvrigt monteringsvejledning af det elektroniske nøglerør MVR8000E).

Montering via gevindstang og ankerplade

Nøglerøret kan også monteres via gevindstang og ankerplade.

Gevindstangen kan tilpasses i længden 100-500mm. Når møtrikkerne fastspændes anvendes monteringshåndtag MVR80100099 som modhold inde i nøglerøret.

Har man en meget tyk væg, kan man forlænge gevindstængerne via et mellemstykke MVR80100085.

Godkendelse

Nøglerøret er testet og opfylder alle krav, der stilles til mekaniske nøglerør i højeste sikringsniveau (Forsikring & Pension godkendelser), dog udstedes der ikke godkendelser til elektroniske nøglerør/nøglebokse.

Ønskes nøglerøret anvendt til kravanlæg, skal der udstedes godkendelse af forsikringsselskab fra sag til sag.

Titel

Go to Top